Monday, January 31, 2011

Amalina Nazeri turns 18 xD


FORM 1 = aku masuk skolah pun dh nak cuti panjang, tak berape kenal ama :)

FORM 2 = yeah , boleh la kenal sape amalina, kerna dier mempunyai mata besar n dok kat kelas bdk jahat 2T. muahahaha

FORM 3 = ohh time ni PMR, sorry ek tak tegur sgt busy stady ! hahaha

FORM 4 = waa satu team mase maritim, haha . ko igt lg aku tolong ko naik tembok :) kuat tak aku ama ?? muahaha. tmbh tmbh lg kelas sama 4 IBNU HAITHAM :) .best dok kat kelas tu sembang je memanjang. hee

FORM 5 = yerr last year . aku rase aku tak ajar ko sgt ama then aku pun terdesak nk capai impian aku xD


btw, HAPPY BIRTHDAY AMALINA !
SEMOGA PANJANG UMUR MURAH REZEKI besties :)

2 comments:

  1. izok, tengs a lot.
    hhu. thx 4 everything too.
    ;)

    ReplyDelete
  2. nak sebok jugak . HAPPY BIRTHDAY hahaha :P

    ReplyDelete